Barn- och utbildningsförvaltningen, Grebbestadskolan

Beskrivning

Grebbestadskolan är en F- 6 skola med 185 elever och vi har tre fritidshemsavdelningar.

Skolans gemensamma förhållningsätt är att alla elever skall lyckas och där alla elevers inneboende kraft utvecklas. Vi strävar efter att skapa pedagogisk tillgänglighet genom att vi ständigt anpassar den didaktiska, rumsliga, och sociala miljön för att hitta en fungerande lärmiljö där lärande fungerar och eleven utvecklas. Genom lärarens medvetna förhållningsätt motiveras eleverna till ett aktivt ansvarstagande för sitt eget och andras lärande. Lärande lek ingår i all undervisning inom fritidshemmet.

Arbetsuppgifter

I tjänsterna ingår ett delat pedagogiskt verksamhetsansvar utifrån fritidshemmens undervisning. Det kräver organisationsförmåga, egenansvar, flexibilitet. Du kan hos oss arbeta och utvecklas i team. Du har erfarenhet av att leda grupper av barn i lärande situationer. Arbetet kräver initiativrikedom inom ramen för läroplanens mål. Du skapar en trygg och professionell relation i mötet med eleverna och i samverkan med våra elevers föräldrar. Du har erfarenhet och kunskap om grundskolans organisation och styrdokument.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med legitimation och utbildning för fritidshemmet.

Det är en bonus om du har god digital kompetens då vi hanterar information, dokumentation men även ett digitalt lärande som en naturlig del i verksamheten. Har du erfarenheter och utbildning om elever i behov av särskilt stöd är det också en merit. Vi lägger stor vikt vid att din syn på värdegrund och kunskapssyn stämmer överens med skolans helhetsidé, samt hur det präglar ditt förhållningsätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Två tjänster där den ena är på 80 % under läsåret 24/25 och den andra på 50 % under höstterminen 2024. Vid avsaknad av behöriga sökande, kan det bli aktuellt att anställa någon som obehörig lärare tidsbegränsat enligt skollagen.

Upplysningar

Rektor Katarina Krokström, 0525-184 75, katarina.krokstrom@tanum.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 29 maj 2024. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister, samt giltig ID-handling behöver visas upp före anställning.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 5 augusti 2024
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-80%
Ort Grebbestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/101
Kontakt
  • Katarina Krokstöm, 052518226
Facklig företrädare
  • Kontakta Tanums kommuns kundcenter, 052518000
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb