Omsorgsförvaltningen, Hemtjänsten

Beskrivning

Omsorgsförvaltningen söker sommarpersonal till hemtjänsten. Tjänsterna är semestervikariat under perioden juni till augusti med möjlighet att fortsätta på timmar under hösten. 

Arbetsuppgifter

Arbetet i hemtjänsten innebär att inom ramen för biståndsbeslut enligt Socialtjänstlagen ge god omsorg och service till brukare i deras eget hem. Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation av eller instruktion från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Arbetet är förlagt dag- och kvällstid. Tjänsten är dagsläget i hemtjänsten, men anställningen gäller för Tanums kommun och det innebär att du kan bli förflyttad till annan del av verksamheten om behoven förändras

Kvalifikationer

För att anställas som vårdbiträde ser vi gärna att du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, men vill också att du har en god samarbetsförmåga och att du som person trivs med att arbeta i någon annans hem. För att klara av arbetet på ett tillfredsställande sätt måste du ha en god planeringsförmåga, vara flexibel och självständig. Du måste köra bil i tjänsten, därför är körkort ett krav.

För att anställas som undersköterska behöver du ha ovanstående kvalifikationer samt Omvårdnads- programmet undersköterska samt  godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå. En  fördel är om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom samt psykiatri. Datorvana krävs då dokumentation sker genom IT-systemet Treserva. 

Krav på att du har skyddad yrkestitel som undersköterska eller omfattas av övergångsbestämmelserna för att erbjudas tjänst som undersköterska.

Villkor

Du är välkommen med frågor till enhetschef Cecilia Tillander 0525-184 24 eller enhetschf Malin Sandberg 0525-182 66. Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med cv och betyg senast 2023-06-15. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas löpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-04-30
Löneform Fast lön
Sysselsättningsgrad 80-100
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/9
Kontakt
  • Cecilia Tillander, 0525-18424
  • Malin Sandberg, 0525-18266
Publicerat 2024-03-21
Sista ansökningsdag 2024-07-15
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb