Omsorgsförvaltningen, Äldreomsorgen, Hedegårdens demensboende

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till Hedegårdens demensavdelning. Tjänsten är ett vikariat på 80 procent under perioden 2024-09-02--2024-12-31.

Arbetsuppgifter

Hedegårdens äldreboende består av 6 boendeenheter, varav fyra är med demensinriktning. På demensboendet arbetar vi utifrån den gemensamma omsorgsfilosofin med syfte att ha en ökad helhetssyn och kvalitet i mötet med personer med demenssjukdom.  

I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Vi arbetar med samplanering och arbete kan därför vara förlagt till olika avdelningar på Hedegården.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet med fördjupningskurser i” vård och omsorg vid demenssjukdom ”, samt  ”Äldres Hälsa och livskvalitet ” eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig. Du ska ha kunskap och erfarenhet av BPSD. Godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. En fördel är om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom samt psykiatri. Datorvana krävs då dokumentation sker genom IT-systemet Treserva. 

Krav på att du har skyddad yrkestitel som undersköterska eller omfattas av övergångs-bestämmelserna för att erbjudas tjänst som undersköterska.

Villkor

Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun har en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till Anna Björnsdotter 0525-181 82. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas under ansökningstiden.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-09-02
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/108
Kontakt
  • Anna Björnsdotter, 0525-18182
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb