Omsorgsförvaltningen, Äldreomsorgen

Beskrivning

Då en av våra enhetschefer söker sig vidare till nya utmaningar inom kommunen söker omsorgsförvaltningen nu enhetschef till delar av Hedegårdens äldreboende.  Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Äldreomsorgen är nu inne i en intensiv och spännande utvecklingsfas där du blir en viktig del! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du har förutsättningar att påverka. 

 Som enhetschef ansvarar Du för verksamhetens insatser utifrån fastställda mål, riktlinjer och budgetram. Du kommer att vara verksamhetsansvarig, vilket inkluderar personal-, arbetsmiljö-  och budgetansvar. Din närmaste chef är avdelningschefen och du ingår i ledningsgruppen för avdelningen äldreomsorg.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär bland annat planering, ledning av personal samt kvalitets- och arbetsmiljöarbete. 

Det är viktigt att du kan upprätta och behålla goda relationer och att du har mod, kreativitet
och handlingskraft att genomföra vad som krävs för att leda verksamheten i rätt riktning. Du ska ha förmåga att genomföra nödvändiga förbättringsåtgärder både utifrån omsorgstagare och medarbetarperspektiv. Arbetet kräver även en fallenhet för att skapa trygghet och tilltro såväl till medarbetare som till omsorgstagare och anhöriga. 

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleexamen. Vi söker dig som är engagerad och positiv, har god kommunikativ förmåga samt god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap inom liknande verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att du har körkort och goda IT-kunskaper samt god kännedom om gällande lagstiftning.

Villkor

Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Rekryteringsarbetet kommer påbörjas under ansökningstiden.

Du är välkommen med frågor till avdelningschef Camilla Nyberg 0525-183 23. Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter på telefon 0525-180 00. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och betyg senast 2024-05-01. Rekryteringsarbetet påbörjas under ansökningstiden och intervjuer planeras hållas 2 eller 3 maj, så ansök redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/78
Kontakt
  • Camilla Nyberg, 0525-18323
Facklig företrädare
  • Nås genom Tanums kommuns kundcenter, 0525-18000
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb