Omsorgsförvaltningen, Äldreomsorgen, Hedegårdens korttidsboende

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till Hedegårdens korttidsverksamhet. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en sysselsättningsgrad på 80-100 procent. 

Arbetsuppgifter

Hedegårdens korttidsverksamhet har i grunden 16 platser, fördelat på två enheter, inriktning demens, rehabilitering och palliativ vård.

 Verksamheten arbetar utifrån biståndsbeslut och är till för personer som tillfälligtvis inte kan få sina behov tillgodosedda i hemmet. I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett varierande, roligt och utmanande arbete. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet med fördjupningskurser i ”vård och omsorg vid demenssjukdom”, samt  ”Äldres Hälsa och livskvalitet ” eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig. Godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå. Intresse och kunskap om demenssjukdomar är meriterande. Kunskap och yrkeserfarenhet från arbete med demenssjukdomar är meriterande. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är ett krav.

Krav på att du har skyddad yrkestitel som undersköterska eller omfattas av övergångsbestämmelserna för att erbjudas tjänst som undersköterska.


Övrigt
Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal.  Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Tjänsten är dagsläget inom korttidsverksamheten, men anställningen gäller för Tanums kommun och det innebär att du kan bli placerad till annan del av verksamheten om behoven förändras. Du är välkommen med frågor till enhetschef Åsa Enarsson telefon 0525-18566. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/68
Kontakt
  • Åsa Enarsson, 0525-18566
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-15

Tillbaka till lediga jobb