Barn- och utbildningsförvaltningen, Tanumskolan F-6

Beskrivning

Tanumskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två rektorsområden. Tanumskolan F-6 har ca 280 elever med två paralleller i de flesta årskurserna. Vi jobbar tillsammans för att skapa goda förutsättningar för alla elevers lärande genom ett effektivt klassrumsledarskap, språkutvecklande och samarbetslärande arbetssätt och tillsammans lär vi kring fler undervisningsstrategier.

Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i vår planering av verksamheten. Vi ser vårt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i arbetslag 4-6 och vara klasslärare i en av våra åk 4. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Legitimerad lärare med bred behörighet att undervisa i åk 4-6. Har du behörighet och erfarenhet av att undervisa i engelska är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har stort fokus på värdegrunds- och kunskapsmålen, där eleven sätts i centrum. Du fokuserar på att göra lärmiljön tillgänglig för alla elever och har förmåga att utgå från varje elevs behov och förutsättningar i planering och genomförande av gruppens gemensamma lärande. I det arbetet är du intresserad av och van att använda olika lärmetoder. 

Vi söker dig som är en trygg och tydlig ledare i klassrummet och en kreativ lagspelare, som har förmågan att utveckla tillitsfulla relationer och som ser styrkan i att arbeta tillsammans, att dela och lära med och av varandra för att utveckla verksamheten. 

Vi erbjuder

En tillsvidaretjänst på 100% med start 14 augusti 2023.

Upplysningar

Upplysningar om tjänsten och verksamheten ges av rektor Marie Enstedt 0525-183 91

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 7 juni. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänst tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/115
Kontakt
  • Marie Enstedt, 0525-18391
Facklig företrädare
  • Nås genom Tanums kommuns kundcenter, 0525-18000
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb