Omsorgsförvaltningen, Biståndsenheten

Vi söker en ny medarbetare

Är du vår nya kollega? Vi söker vi en ny kollega och som tillsammans med oss vill fortsätta förbättra och utveckla vår organisation.

Som biståndshandläggare hos oss har du möjligheter att utvecklas i din profession på en mindre arbetsplats som präglas av god stämning och arbetsro. Vårt arbete och samarbete genomsyras av tillit och ansvarstagande vilket skapar utveckling för oss medarbetare. Blir du en del av vårt engagerade och kunniga team är du med och bidrar till en bättre kvalitet i myndighetsutövningen för omsorgen om äldre.

Arbetsuppgifter
Biståndsenheten består av, fyra biståndshandläggare äldreomsorg, en biståndshandläggare för personer med funktionsnedsättningar under 67 år, en LSS handläggare och en handläggare för bostadsanpassningsbidrag och färdtjänsttillstånd samt en enhetschef.

Som biståndshandläggare ansvarar du för myndighetsutövning genom att utreda, bedöma och fatta beslut enligt gällande lagstiftning och övriga regelverk, vara en stödjande funktion för brukare och närstående, ge service och information och ha kontakter med andra vårdgivare. Målet för arbetet som biståndshandläggare är att hjälpa äldre med funktionsnedsättningar och personer med psykiska och fysiska funktionsnedsättningar att få rätt stöd och service. 

Arbetet innebär kvalificerat utredning-och uppföljningsarbete, som präglas av ett gott bemötande, välgrundade beslut och hög rättssäkerhet. I ditt uppdrag ingår också att medverka i det systematiska kvalitetsarbetet på arbetsplatsen. Då vi är en liten grupp som arbetar nära varandra är samarbetet en viktig del av arbetet.

Hos oss kommer du få kompetensutveckling i form av kontinuerlig utbildning därutöver ett friskvårdsbidrag på 2500 kronor per år. Inom ramarna för ditt uppdrag finns möjlighet att jobba hemifrån.

Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga arbetskamrater där så väl humor, prestigelöshet och omsorg om varandra är viktiga ingredienser.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen, sociala omsorgslinjen, socialpedagog eller annan akademisk utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Det är meriterade om du har arbetat med myndighetsutövning tidigare. Som person ser vi att du är trygg, stabil och har en god förmåga till självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv och är trygg och stabil och har en god förmåga att skilja på det personliga och det professionella. I ditt arbete är du relationsskapande och du trivs med samarbete såväl inom den egna arbetsgruppen som med andra verksamheter och myndigheter. I arbetet kommer du träffa människor med olika bakgrunder och erfarenheter, det är därför viktigt att du är lyhörd och gentemot människor du möter. Det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig ändrande omständigheter med ett lösningsfokuserat förhållningsätt. Du är välorganiserad och planerar ditt arbete självständigt samt förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligen och skriftligen. Kvalitet, bemötande och samarbete är det viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund.

Krav 
Socionom, Sociala omsorgslinjen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig, Körkort B.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktinformation:

Anna Torstensson, enhetschef tfn 0525-18179

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/66
Kontakt
  • Anna Torstensson, 0525-18179
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb