Barn- och utbildningsförvaltningen, Grebbestadskolan

Grebbestadskolan söker nu två nya lärarkollegor på grundskolans årskurs 1-3.

Beskrivning

Grebbestadskolan är en F-6 skola med 185 elever. Skolans förhållningsätt utgörs av en aktiv formativ lärprocess där elevernas inneboende kraft utvecklas. Vi strävar efter att skapa en pedagogisk tillgänglighet för alla och anpassar ständigt den didaktiska, rumsliga och sociala miljön för att hitta vägen till ett väl fungerande lärande. I våra lärprocesser är eleven i centrum där lärarnas undervisning, förhållningsätt och medvetenhet motiverar eleverna till ett aktivt ansvarstagande för sitt eget lärande.

Arbetsuppgifter

Tjänsten förutsätter att du har ett engagerat pedagogiskt ledarskap, vågar och vill möta skolans framtida utmaningar tillsammans med dina kollegor, skolledningen och skolans elever. Du kommer att ha mentorsansvar i klass. Du samverkar i skolans arbetslag som kräver organisations-, samarbetsförmåga, stort egenansvar, flexibilitet och att du delar vår glädje att utvecklas i team. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du har en pedagogisk grundskollärarexamen med legitimation i flertalet ämnen i årskurs F-3. Matematik och svenska är meriterande. Du har god digital kompetens då vi hanterar information, dokumentation och lärande digitalt som en naturlig del i verksamheten. Du har erfarenhet och kunskap om grundskolans organisation och styrdokument.

Du kan skapa en trygg och professionell relation i mötet och i samverkan med våra elevers vårdnadshavare.  Vi lägger stor vikt vid din syn på värdegrund och kunskapssyn samt hur det präglar ditt förhållningsätt som lärare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Två vikariat under läsåret 24/25 med start 240813. Omfattningen är 100 % och det är ferietjänst. 

Upplysningar

Upplysningar om tjänsterna och verksamhet lämnas av rektor Katarina Krokström, 0525-184 75

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 28 april 2024. Vi kommer att göra urval och påbörja intervjuerna löpande under ansökningstiden.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister och giltig ID-handling behöver visas upp före anställning.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-19
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-13
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Grebbestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/77
Kontakt
  • Katarina Krokstöm, 052518475
Facklig företrädare
  • Kontakta Tanums kommuns kundcenter, 052518000
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb