Barn- och utbildningsförvaltningen, Tanumskolan F-6

Beskrivning

Tanumskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två rektorsområden. Tanumskolan F-6 har ca 290 elever med tvåparallella klasser. Vi jobbar tillsammans för att skapa goda förutsättningar för alla elevers lärande genom ett effektivt ledarskap, språkutvecklande och samarbetslärande arbetssätt och tillsammans lär vi kring fler undervisningsstrategier.

Fritidshemmet har ca 140 elever inskrivna och vi har två olika avdelningar. 

Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i vår planering av verksamheten. Vi ser vårt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i fritidshemmets arbetslag och vi söker dig som tillsammans med rektor kan utveckla och driva fritidshemmet. Du har erfarenhet av att leda grupper av barn i en lärande situation och du skapar en trygg och professionell relation i mötet med eleverna och i samverkan med elevernas föräldrar. Du har erfarenhet och kunskap om grundskolans organisation och styrdokument och kan planera undervisning utifrån detta. Har du legitimation att undervisa i något specifikt ämne bygger vi tillsammans din tjänst utifrån dina förutsättningar och behörigheter. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem, alternativt annan högskoleexamen med pedagogisk, social eller estetisk inriktning.

Du har ett stort fokus på värdegrundsarbete där elevernas förmågor utvecklas och där eleven sätts i centrum. Du fokuserar på att göra lärmiljön tillgänglig för alla elever och har förmåga att utgå från varje elevs behov och förutsättningar i planering och genomförande av gruppens gemensamma lärande. I det arbetet är du intresserad av och van att använda olika lärmetoder. 

Du är en trygg och tydlig ledare, en kreativ lagspelare, som har förmågan att utveckla tillitsfulla relationer och som ser styrkan i att arbeta tillsammans, att dela och lära med och av varandra för att utveckla verksamheten. 

Vi erbjuder

En visstidsanställning på 80-100 % med tillträde 2024-06-13 eller enligt överenskommelse.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Vid avsaknad av behöriga sökande kan det bli aktuellt att anställa någon på tidsbegränsad anställning enligt skollagen, som obehörig lärare.

Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister och giltig ID-handling ska visas upp före anställningen. 

Upplysningar

Upplysningar om uppdraget lämnas av biträdande rektor Jenni Segelskär Ahlström 0525-182 15

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken senast 2024-04-26.

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-20
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-06-13
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/57
Kontakt
  • Jenni Segelskär Ahlström, 0525-18215
Facklig företrädare
  • Nås genom Tanums kommuns kundcenter, 052518000
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb