Omsorgsförvaltningen, Hemtjänsten, Hemtjänst Norr

Beskrivning

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till hemtjänst norr. Tjänsten är tillsvidare på 100 procent, med tillträde snarast. 

Arbetsuppgifter

Arbetet i hemtjänsten innebär att inom ramen för biståndsbeslut enligt Socialtjänstlagen ge god omsorg och service till brukare i deras eget hem. Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation av eller instruktion från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. Tjänsten är dagsläget i hemtjänsten, men anställningen gäller för Tanums kommun och det innebär att du kan bli förflyttad till annan del av verksamheten om behoven förändras

Kvalifikationer

Vård- och omsorgsprogrammet med fördjupningskurser i "Vård och omsorg vid demenssjukdom" samt "Äldres hälsa och livskvalitet", eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå.  Vi lägger stor vikt vid att du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, men vill också att du har en god samarbetsförmåga och att du som person trivs med att arbeta i någon annans hem. För att klara av arbetet på ett tillfredsställande sätt måste du ha en god planeringsförmåga, vara flexibel och självständig. Du måste köra bil i tjänsten, därför är körkort ett krav.

Villkor

Tanums kommun tillämpar individuell lönesättning. Hemtjänsten arbetar med uppgång i tjänst vilket innebär att du genom att lägga dig tillgänglig i förvaltningens bemanningsenhet kan öka din sysselsättningsgrad. Krav på att du har skyddad yrkestitel som undersköterska eller omfattas av övergångsbestämmelserna.  Du är välkommen med frågor till enhetschef Malin Sandberg 0525-182 66. Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med cv och betyg senast 2023-10-10. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/182
Kontakt
  • Malin Sandberg, 0525-18266
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb