Funktionshinderverksamheten

Beskrivning

Arbetsplatsen är förlagd i centrala Tanumshede och ditt arbete kommer att vara inriktat på att stötta en ung person i hens vardag. Allt arbete sker utifrån individuella behov och ska bidra till individens självständighet och utveckling. Som person är du trygg och du ska ha ett varmt hjärta som klappar extra för människor. Vi ser även att du är en person som förstår vikten att följa rutiner, arbeta lågaffektivt och systematiskt. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med autism.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar vidare med kontaktmannaskap och löpande dokumentation samt genomförandeplaner. Du behöver därför vara van vid social dokumentation och gillar du dessutom välfärdsteknik och tekniska lösningar är det ett stort plus.

Du ska kunna arbeta självständigt då arbetet innefattar ensamarbete, du träffar dock kollegor under gemensamma arbetsplatsträffar och du kommer även bli stöttad av verksamhetens pedagog. 

Kvalifikationer

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och endast kvinnliga sökanden är aktuella för denna tjänst.

Vill du göra skillnad på jobbet? Gillar du att vara med att utveckla verksamheter och människor? Vill du på ditt jobb känna att det du gör verkligen har mening? Ser du dig själv som en person som passar in på ovan nämnda beskrivning och som dessutom har utbildning och erfarenhet inom de områden som listas här nedan tycker jag att du så snart som möjligt ska söka tjänsten.

Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, fritidspedagogisk- eller socialpedagogisk utbildning, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Utbildning och erfarenhet från att ha arbetat med personer med funktionsvariationer och/eller neuropsykiatriska funktionsvariationer är mycket meriterande. Vi tänker att du har erfarenhet av att arbeta med social dokumentation och att du har god datorvana. Du behöver ha god förmåga att hantera svåra situationer och samtidigt behålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar även en jämn könsfördelning och utifrån verksamhetsbehov.

Villkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2023-11-01.

Tanums kommun eftersträvar att vara en rökfri arbetsplats, därför uppskattar vi att du är rökfri. Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Upplysningar om tjänsten kan lämnas av enhetschef Elisabeth Svensson tfn 0525-184 72. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431.  Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och betyg senast 2023-10-05. För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelses belastningsregister. Tillträde önskas omgående.  Rekryteringsarbetet pågår under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!    

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/176
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-05

Tillbaka till lediga jobb