Omsorgsförvaltningen, Äldreomsorgen, Fjällbacka service äldreboende

Beskrivning

Omsorgsförvaltningen söker undersköterskor till avdelning Mittskär på äldreboendet i Fjällbacka. Tjänsten är ett vikariat fram till den 31 december med tillträde snarast. Du bestämmer själv hur hög tjänst u vill ha. Tjänstgöring kan komma att ske även på andra avdelningar. 

Arbetsuppgifter

Fjällbacka service Äldreboende består av fyra boendeenheter, tre somatikboenden och ett gruppboende för människor med demenssjukdomar. Mittskär och Hjärterö är somatiskt inriktade avdelningar, Gruppboendet är en avdelning för demenssjuka och Linden kommer på sikt att bli en demensinriktad avdelning.

I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Vi arbetar med samordnad bemanningsplanering. Dokumentation sker i Treserva.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Har du vidareutbildning i omvårdnad vid demenssjukdomar så ser vi det som särskilt meriterande. Stor vikt läggs vid erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är meriterande. Vi ser det även som en fördel om du har något speciellt intresseområde som du kan använda dig av i arbetet med att skapa guldkant i tillvaron för våra hyresgäster.

Krav på att du har skyddad yrkestitel som undersköterska eller omfattas av övergångs-bestämmelserna för att erbjudas tjänst som undersköterska.

Övrig

Individuell månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Som personal har du fri tillgång till både gym och solrum. Rekryteringen komma att ske löpande under ansökningstiden. Du är välkommen med frågor till Tf enhetschefer Edda Bjarnadottir 0525-18614 eller Nickoline Odin 0525-18637 eller administratör Gisela Sigefjord Engberg, 0525-18600 eller 18630. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431.

Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och löneanspråk senast 2023-09-20.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/169
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-20

Tillbaka till lediga jobb