Omsorgsförvaltningen, Hemtjänsten

Beskrivning

Omsorgsförvaltningen söker sommarpersonal till hemtjänsten. Tjänsterna är semestervikariat under perioden juni till augusti med möjlighet att fortsätta på timmar under hösten. 

Arbetsuppgifter

Arbetet i hemtjänsten innebär att inom ramen för biståndsbeslut enligt Socialtjänstlagen ge god omsorg och service till brukare i deras eget hem. Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation av eller instruktion från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Arbetet är förlagt dag- och kvällstid. Tjänsten är dagsläget i hemtjänsten, men anställningen gäller för Tanums kommun och det innebär att du kan bli förflyttad till annan del av verksamheten om behoven förändras

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, men vill också att du har en god samarbetsförmåga och att du som person trivs med att arbeta i någon annans hem. För att klara av arbetet på ett tillfredsställande sätt måste du ha en god planeringsförmåga, vara flexibel och självständig. Du måste köra bil i tjänsten, därför är körkort ett krav.

Villkor

Du är välkommen med frågor till enhetschef Cecilia Tillander 0525-184 24. Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med cv och betyg senast 2023-06-15 Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas löpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2023-06-15
Löneform Fast lön
Sysselsättningsgrad 80-100
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7
Kontakt
  • Cecilia Tillander, 0525-18424
Publicerat 2023-01-11
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb