Omsorgsförvaltningen, Äldreomsorgen, Hedegårdens demensboende

Beskrivning

Vi söker undersköterskor till Hedegårdens demensboende. Det gäller två tidsbegränsade tjänster med start omgående till och med augusti.

Arbetsuppgifter

Hedegårdens äldreboende består av 6 boendeenheter, varav fyra är med demensinriktning. På demensboendet arbetar vi utifrån den gemensamma omsorgsfilosofin med syfte att ha en ökad helhetssyn och kvalitet i mötet med personer med demenssjukdom.  

I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet med fördjupningskurser i” vård och omsorg vid demenssjukdom ”, samt  ”Äldres Hälsa och livskvalitet ” eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig. Du ska ha kunskap och erfarenhet av BPSD. Godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och  personlig lämplighet. En  fördel är om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom samt psykiatri. Datorvana krävs då dokumentation sker genom IT-systemet Treserva. 

Villkor

Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun har en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri.

Du är välkommen med frågor till tf enhetschef Elisabeth Svensson, 0525-184 72. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431.

Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och betyg senast 2021-03-26.

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 85-100
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/47
Kontakt
  • Elisabeth Svensson, 0525-18472
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb