Barn- och utbildningsförvaltningen, Grundskola, Tanumskolan 7-9

Beskrivning

Tanumskolan är en F-9 skola i Tanums kommuns centralort Tanumshede. Skolan har ca 520 elever, varav ungefär 290 elever på 7-9. Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår verksamhet. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion.

Arbetsuppgifter

Du kommer att bli en del i vårt stödteam. I teamet finns speciallärare/specialpedagog i svenska, speciallärare i engelska samt en lärare i svenska som andraspråk.  I ditt arbete kommer du att vara behjälplig när pedagogerna gör pedagogiska utredningar, ge insatser på både grupp- och individnivå, samt stötta lärarna med anpassningar i lärmiljön.


Kvalifikationer och personliga egenskaper

Ett krav är att du är legitimerad lärare med speciallärarexamen helst med inriktning matematik. Meriterande är om du har arbetat mot 7-9.

Du har en god förmåga att se alla elevers unika behov utifrån olika perspektiv samt förmågan att hitta de lösningar som passar bäst för varje elev.  Du är bra på att samarbete med föräldrar, lärare och andra yrkeskategorier som på ett eller annat sätt samverkar kring elevernas hälsa och kunskapsutveckling.  Du är självgående och ansvarstagande.  Du är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad och väl insatt i skolans styrdokument. Vi ser också att du som person är positiv, flexibel och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

Tjänsten som speciallärare är en tillsvidareanställning med tillträde 14 augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar

Rektor Camilla Odinger, 0525-18395

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken senast 8 augusti 2023.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/114
Kontakt
  • Camilla Odinger, 0525-18395
Facklig företrädare
  • Nås genom Tanums kommuns kundcenter, 052518000
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-08-13

Tillbaka till lediga jobb