Barn- och utbildningsförvaltningen, Anpassad grundskola

Beskrivning

Anpassad grundskola bedriver sin undervisning på Tanumskolan i Tanumshede. Tanumskolan består av två rektorsområden; årskurs F-6 samt anpassad grundskola, och åk 7-9. På Tanumskolan går ca 520 elever varav ca 20 inom anpassad grundskola. Anpassad grundskola är indelad i tre grupper. Ämnen åk 1-6, ämnen åk 7-9 samt ämnesområden åk 1-9.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är inriktad mot ämnesområden åk 1-9. Undervisning i klass med sju elever ingår i uppdraget. Vi använder oss av TAKK/tecken som stöd och individanpassar undervisningstakten till elevernas enskilda behov. Vi arbetar aktivt med att skapa en tydlig struktur för varje arbetspass, dag och vecka. Tillsammans med övriga pedagoger ansvarar du för att planera, dokumentera, undervisa och följa upp undervisningen. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du har ett nära samarbete kring elever och undervisning. Du är arbetsledare för de assistenter som arbetar i din klass. I uppdraget ingår också att arbeta aktivt med det systematiska kvalitetsarbetet (SKA) för att utveckla och förbättra verksamheten vad gäller måluppfyllelse. En timme i veckan sitter du med övriga pedagoger och rektor för att samtala om verksamheten. 

Kvalifikationer

Legitimerad speciallärare med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning. 

Är du legitimerad lärare med kunskap inom autism kan även det vara aktuellt för tjänsten.

Vid avsaknad av behöriga sökande kan det bli aktuellt att anställa någon på tidsbegränsad anställning enligt skollagen, som obehörig lärare.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2024-08-13.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister och giltig ID-handling ska visas upp före anställning.

Upplysningar

Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av rektor Marie Enstedt, 0525-18391 eller biträdande rektor Jenni Segelskär Ahlström, 0525-18215.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken senast den 19 april. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-13
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/58
Kontakt
  • Marie Enstedt, rektor , 0525-18391
Facklig företrädare
  • Nås genom Tanums kommuns kundcenter, 0525-18000
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-19

Tillbaka till lediga jobb