Barn- och utbildningsförvaltningen, Grundskola, Fjällbacka skola

Lärare Fritidshem Fjällbacka skola
Passa på! Nu finns möjligheten att söka en lärare i fritidshem på Fjällbacka skola. Välkommen till vårt kompetenta gäng där vi gör jobbet tillsammans!

Beskrivning

Fjällbacka skola är en F-6 skola med knappt 100 elever där vi arbetar årskursintegrerat. På skolan har vi ett nära samarbete både mellan de olika årskurserna och mellan skola och fritidshem.
Skolan är belägen i Fjällbacka i nära anslutning till bibliotek och havet. Skolan präglas av ett aktivt värdegrundsarbete genom bland annat gemensamma projekt och teman. Alla elever känner varandra och alla pedagoger känner alla elever. På Fjällbacka skola förväntas man arbeta tillsammans med andra i olika situationer och tillsammans ta ansvar för att helheten på skolan (skola-fritids) ska bli bra. Vi söker nu en ny medarbetare till vår skola. 

Arbetsuppgifter

I uppdraget som lärare i fritidshem ingår undervisning på fritidshemmet och i idrott. Planering, undervisning och uppföljning gör du med arbetslaget som utgångspunkt. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För tjänsten krävs att du är lärare i fritidshem. Vi söker dig med behörighet för fritidshem och idrott i första hand. 

Eftersom Fjällbacka skola är en liten skola, krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig och ditt arbetssätt efter de behov som uppstår i verksamheten.

Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt. Du är tydlig i ditt ledarskap, strukturerad och väl insatt i skolans styrdokument. Vi ser också att du som person är positiv, flexibel, initiativrik och har en helhetssyn på elevernas utveckling och lärande. Att kunna bygga förtroendefulla relationer med elever och föräldrar är en förutsättning. God digital kompetens är ett krav för att hantera information och dokumentation samt som en naturlig del i undervisningen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

Tjänsten som lärare i fritidshem är en tillsvidareanställning med tillträde 7 augusti eller enligt överenskommelse. 

Upplysningar

Rektor Martin Svärd, 0525-18450

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken senast 11/6 2023. Urval görs under ansökningsperioden så vänta inte! Sök nu!  Intervjuer kommer att hållas den 12-15/6. 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-07
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Fjällbacka
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/123
Kontakt
  • Martin Svärd, 0525-18450
Facklig företrädare
  • Nås genom Tanums kommuns kundcenter, 052518000
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb