Omsorgsförvaltningen, Äldreomsorgen, Östanvinds äldreboende

Beskrivning

Omsorgsförvaltningen söker personal för timanställning under sommaren till Östanvinds äldreboende.  Östanvind är ett trevligt äldreboende som består av tre boendeenheter, en med inriktning somatik och två enheter för personer med demenssjukdomar. 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och/eller sjuksköterska. Verksamheten står inför nya utmaningar och utvecklingsarbete under kommande år. Vill du vara med oss och utveckla verksamheten för framtidens äldreomsorg, är du varmt välkommen. 

Kvalifikationer

Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi erbjuder ett roligt och varierat arbete.  För att arbeta inom vård och omsorg bör du vara 18 år. 

Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, samt personlig lämplighet.   

Villkor

Timlön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Ange om du har körkort. Det är ett glatt och trevligt arbetsgäng som arbetar här, vill du bli en av oss, skicka då in din ansökan!

Du är välkommen med frågor till enhetschef Anna-Lena Carlsson, 0525-184 40. Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och betyg senast 2024-07-03.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/120
Kontakt
  • Anna-Lena Carlsson, 0525-18440
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-07-03

Tillbaka till lediga jobb