Omsorgsförvaltningen, Hälsa, sjukvård och rehabilitering

Du vill något. Det vill vi med!
Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra, uppleva och utvecklas. Tanum är kommunen för dig som vill något, som vill bo och jobba i en fantastisk del av Bohuslän.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag! Vi kan vi erbjuda dig en 100% tillsvidare tjänst. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ditt jobb är viktigt
I Tanums kommun tillhandhåller vi rehabilitering för personer inskrivna i en kommunala hälso- och sjukvården i ordinärt boende och särskilt boende, korttidsenhet samt inom LSS.

Arbetet är varierande och det kräver gott samarbete med andra yrkesgrupper både internt och externt. Hos oss ingår du i team bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.  Arbetsuppgifterna innebär bland annat att arbeta aktivt med habilitering och rehabilitering, handledning av personal, ansvara för bedömning, behandling, träning, vårdplanering, uppföljning samt hjälpmedelstutprovning. Du skapar förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt utifrån ett individcentrerat förhållningssätt med fokus på det friska.  Du provar också ut och förskriver hjälpmedel och genom rehabiliterande insatser skapar en meningsfull och välfungerande vardag för den enskilde individen  

Det här är du
Vi söker dig om är legitimerad  arbetsterapeut. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet och god social kompetens. Vi är måna om vår gemenskap och sätter stort värde på bra kommunikation. Du har förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Har helhetssyn kring patienten med  nytänkande och reflekterande förhållningssätt Du ansvarar för planering av ditt är på ett organisatoriskt och strukturerat sätt. Men kan också göra omprioriteringar när mer akuta insatser krävs. Du är trygg i IT-baserad journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Tidigare erfarenheter inom kommunal hälso-och sjukvård och/eller inom funktionsstöd/habilitering är meriterande. Körkort är ett krav eftersom du ofta jobbar hemma hos omsorgstagarna.  

Vi erbjuder dig goda arbetsvillkor i ett trevlig arbetsklimat med nära kollegialt samarbete. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 2500 kronor per år.

Övrigt
Individuell lön och andra anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Ange löneanspråk. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas under ansökningstiden. Du är varmt välkommen med frågor till enhetschef Martina Lind, telefon 0525-181 75.

Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter på 0525-18000.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/115
Kontakt
  • Martina Lind, 0525-18175
Publicerat 2024-06-19
Sista ansökningsdag 2024-07-14

Tillbaka till lediga jobb