Omsorgsförvaltningen, Hälsa, sjukvård och rehabilitering

Vi söker legitimerad sjuksköterska, som vill arbeta på timmar inom hemsjukvården i Tanums kommun. Arbete variera mellan dag, kväll och natt.

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra, uppleva och utvecklas.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt jobb är viktigt
Ansvarsområdet omfattar hela kommunen som inkluderar både särskilda boenden och hemsjukvård. Dagtid arbetar du som områdesansvarig sjuksköterska, under kvällar och helger arbetar du kommunövergripande. Arbetet är fritt och självständigt och du planerar själv dina dagar, vilket ställer krav på initiativförmåga, ansvarstagande och professionalitet hos dig. Du har förutom det patientnära arbetet, med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning, även en viktig roll i samarbetet med andra yrkeskategorier som tex, arbetsterapeut, fysioterapeut och omvårdnadspersonal. Inom hemsjukvården har vi en bredd av olika arbetsområden där du behöver ha god självkännedom och kommunikativ förmåga.

Det här är du
Du gillar att arbeta både självständigt och i team, har förmåga att handleda och entusiasmera omvårdnadspersonal. Du är legitimerad sjuksköterska med helhetssyn kring patienten, nytänkande och reflekterande förhållningssätt. Du tycker om utmaningar i ditt arbete som gynnar utvecklingsarbetet i verksamheten. Du är trygg i IT-baserad journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du har några års erfarenhet som sjuksköterska.

Övrigt
Individuell lön och andra anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Ange löneanspråk. Rekrytering kommer att ske fortlöpande. Tillträde enligt överenskommelse. Du är välkommen med frågor till enhetschef Martina Lind telefon 0525-18175 Fackliga företrädare nås på telefon 0525-18000. Rekryteringsarbetet påbörjas under ansökningstiden.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/109
Kontakt
  • Martina Lind, 0525-18175
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb