Beskrivning

Omsorgsförvaltningen söker undersköterska till Fjällbacka service demensboende. Arbetet innebär dag, kväll och helgtjänstgöring.  Tjänsten är ett vikariat på 75 procent fram till 2024-12-31. Tillträde efter överenskommelse. Möjlighet till heltid genom uppgång i tjänst.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande. Arbetet kräver god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Verksamheten står inför nya utmaningar och utvecklingsarbete under kommande år. Vill du vara med oss och utveckla verksamheten för framtidens äldreomsorg, är du varmt välkommen med din ansökan. 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet undersköterska samt  godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå. Grundläggande datakunskaper är meriterande. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård-och omsorgsarbete samt personlig lämplighet. En  fördel är om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom samt psykiatri. Datorvana krävs då dokumentation sker genom IT-systemet Treserva. 

Krav på att du har skyddad yrkestitel som undersköterska eller omfattas av övergångs-bestämmelserna för att erbjudas tjänst som undersköterska.

Villkor

Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun har en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Uppgång i tjänst är möjligt upp till heltid. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431. Vi vill ha din skriftliga ansökan senast
2024-04-24. Rekryteringsarbetet påbörjas under ansökningstiden. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/75
Kontakt
  • Malin Mattsson, 0525-18439
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb