Omsorgsförvaltningen, Äldreomsorgen, Tärnegårdens äldreboende

Tärnegårdens äldreboende söker undersköterska för nattarbete. Tjänsten är ett vikariat på 62 procent under 2023 med tillträde efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Tärnegården är ett boende med tre avdelningar. Tärnan är uppdelad på två våningsplan och Parkhuset ligger i anslutning till de övriga avdelningarna men på ett plan. Parkhuset  är ett demensboende.  I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska.

Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Vård- och omsorgsprogrammet med fördjupningskurser i "Vård och omsorg vid demenssjukdom" samt "Äldres hälsa och livskvalitet", eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå.  Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete gärna inom demensvård samt personlig lämplighet. Grundläggande datakunskaper är meriterande.

Övrigt
Månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Du är välkommen med frågor till enhetschef Susanne Zetterman, 0525-18620  eller administratör Maria Jarenfors, 0525-18630, 18080. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431.

Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning, betyg och löneanspråk senast 
2022-11-29.

Välkommen med din ansökan!           

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 62
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/280
Kontakt
  • Susanne Zetterman, 0525-18620
Publicerat 2022-11-14
Sista ansökningsdag 2022-11-29

Tillbaka till lediga jobb