Omsorgsförvaltningen, Äldreomsorgen, Fjällbacka service äldreboende

Undersköterska sökes till avdelning Mittskär,  Fjällbackaservice äldreboende 

Tillsvidareanställning med tillträde snarast. Du bestämmer själv hur hög tjänst du vill ha. Tjänstgöring kan komma att ske även på våra övriga avdelningar.

Arbetsuppgifter

Fjällbacka service Äldreboende består av fyra boendeenheter, två somatikboenden och två gruppboenden för människor med demenssjukdomar. Mittskär och Hjärterö är somatiskt inriktade avdelningar, Björken och Linden är avdelningar för demenssjuka. Totalt har vi 43 hyresgäster och de flesta lägenheter är på 2 rum och kök.

I arbetsuppgifterna ingår omsorgsarbete utifrån individuella behov och hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt instruktion eller på delegation från arbetsterapeut, sjukgymnast och sjuksköterska. Vi erbjuder ett roligt arbete som är mycket varierande men också krävande. Det ställer därför krav på god hälsa, initiativförmåga, flexibilitet, kreativitet och samarbetsförmåga. Vi tillämpar fast schemaläggning med tjänstgöring varannan helg. Dokumentation och medicinsignering i Treserva. Arbetsplanering efter mappmetoden i Tenilo.

Kvalifikationer

Vård- och omsorgsprogrammet med fördjupningskurser inom programmet "Vård och omsorg vid och demenssjukdom" samt "Äldres hälsa och livskvalitet", eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, samt personlig lämplighet. Vi ser det även som en fördel om du har något speciellt intresseområde som du kan använda dig av i arbetet med att skapa guldkant i tillvaron för våra hyresgäster. Har du vidareutbildning för undersköterskor så ser vi det som särskilt meriterande.

Datorvana krävs då dokumentation sker genom IT-systemet Treserva.  Krav på att du har skyddad yrkestitel som undersköterska eller omfattas av övergångsbestämmelserna för att erbjudas tjänst.

Övrigt
Individuell månadslön och övriga anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Tanums kommun eftersträvar en rökfri arbetsmiljö. Därför ser vi gärna att du är rökfri. Som personal har du fri tillgång till både gym och solrum. Rekryteringen kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Du är välkommen med frågor till enhetschef Hans-Peter Johannesson, 0525-18601 eller administratör Maria Jarenfors, 0525-18600. Fackliga företrädare nås på telefon 010-4429431.

Vi vill ha din skriftliga ansökan med meritförteckning och löneanspråk senast 2024-08-04.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/119
Kontakt
  • Hans-Peter Johannesson, 0525-18601
Publicerat 2024-06-19
Sista ansökningsdag 2024-08-04
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb