Omsorgsförvaltningen, Hälsa, sjukvård och rehabilitering

Beskrivning

Omsorgsförvaltningen söker legitimerad fysioterapeut. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker jorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra, uppleva och utvecklas. Tanum är kommunen för dig som vill något, som vill bo och jobba i en fantastisk del av Bohuslän. Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar bedömningar av de  rörelseförmåga, träning och behandling samt förskrivning av hjälpmedel. Du kommer att ha ett nära samarbete med arbetsterapeut samt sjuksköterskor och omsorgspersonal på boendeenheten. Du ska stödja och stimulera de äldre samt ta tillvara dennes egna resurser i det dagliga livet. I dina arbetsuppgifter ingår handledning av studenter och omsorgspersonal i rehabiliterande och hälsofrämjande arbetssätt, fallprevention, hantering av hjälpmedel och utbildning i förflyttningsteknik. Andra yrkesrelaterade utbildningar kan förekomma utifrån behovet och pågående utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut med förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med äldre personer. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom flexibilitet och samarbetsförmåga, då fysioterapeuten samverkar med många. Vi söker en självständig och positiv person som kan prioritera och har lätt att anpassa sina insatser efter behovet.

Det är viktigt att du har en personlig mognad, är självständig,  initiativtagande och flexibel. I din roll som fysioterapeut hos oss är det även viktigt att du är relationsskapande, serviceinriktad och lojal med en god samarbetsförmåga.

Intellektuella färdigheter som vi bedömer viktiga i rollen är att du är strukturerad och har en  problemlösande förmåga.

Villkor

Vi erbjuder löpande kompetensutveckling inom relevanta områden. Som anställd får du som anställd ett friskvårdsbidrag på 2500 kronor per år. Individuell lön och andra anställningsförmåner enligt gällande kollektivavtal. Ange löneanspråk. Rekryteringsarbetet påbörjas under ansökningstiden. Du är varmt välkommen med frågor till enhetschef Martina lind 0525-18175. Facklig företrädare nås via kommunens kundcenter 0525-18000.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-01
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Tanum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/106
Kontakt
  • Martina Lind, 0525-18175
Facklig företrädare
  • Nås genom Tanums kommuns kundcenter, 0525-18000
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb